loading spinner

Privacy policy

www.dbfootwear.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat verkregen persoonlijke informatie te allen tijde vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden, tenzij anders overeengekomen, uitsluitend gebruikt voor een optimaal procesverloop van uw bestelling. Uw persoonlijke gegevens worden nimmer aan derden beschikbaar gesteld of verhandeld, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren dan wel afhandelen van uw bestelling.

Onze werknemers en onze partners zijn verplicht zich aan onze privacy policy te confirmeren en te houden.

 

Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

www.dbfootwear.nl gebruikt uw gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

  • Uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens hebben wij nodig om uw bestelling af te handelen en u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.
  • Om u het shoppen op de site van dbworkwear.nl zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • www.dbfootwear.nl gebruikt uw gegevens, uitsluitend met uw toestemming, om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Indien u hier géén prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen op db@dbworkwear.nl.
  • Als u er voor kiest een account aan te maken, dan bewaren wij uw gegevens op een beveiligde Secure Server. De informatie die we opslaan zijn uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, aflever- en betaalgegevens. U hoeft deze gegevens bij een volgende bestelling niet nogmaals in te geven.

Om uw gegevens te beschermen, worden deze bewaard binnen een Secure Socket Layer. Onze website is daarom voorzien van een SSL-certificaat.

Indien u vragen heeft en/of nadere informatie wenst ten aanzien van de privacy policy van www.dbfootwear.nl, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar db@dbworkwear.nl. 


Gemaakt met   door Schot Marketing & Communicatie