loading spinner

Op welke manier kan ik betalen?

Veilig online zaken doen is voor www.dbfootwear.nl erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen de verschillende betaalmethoden onder te brengen bij Multi Payment Services. Uw betalingen en uw gegevens zijn hiermee volledig beveiligd. De mogelijke betaalmethoden zijn ECMC, Ideal, Maestro en Visa. Natuurlijk kunt u uw betaling ook met een bankoverschrijving doen.

Wilt u op rekening bestellen? Neem dan even tijdens kantooruren contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden en voorwaarden even bespreken.

 

Kan ik achteraf betalen?

Wij merken dat steeds meer particulieren en bedrijven het fijn vinden om pas na ontvangst van de bestelde artikelen, te betalen. Dat kan. Bent u echter nieuwe klant, dan vragen wij u de eerste keer via Ideal te betalen. Na registratie en een eerste betaling/levering, is het kopen op rekening mogelijk. Als particuliere klant krijgt u dan een betalingstermijn van 8 dagen. Bent zakelijke klant, dan heeft u een betalingstermijn van 30 dagen. Na registratie krijgt u standaard een kredietlimiet van € 500,-. Dit limiet is overleg te verhogen.

 

Wanneer zijn de verzendkosten gratis?

Alle pakketzendingen in Nederland met een minimum order bedrag van € 100,- exclusief BTW worden gratis verzonden. Indien u artikelen retourneert, en u daardoor niet meer op het minimum order bedrag uitkomt, dan zal uw rekening gecrediteerd worden met aftrek van de verzendkosten ad € 7,50 exclusief BTW. Bij zendingen naar het buitenland worden  verzendkosten in rekening gebracht. Voor België geldt een tarief van € 15,00 en voor Duitsland brengen wij € 25,00 verzendkosten in rekening.

 

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

www.dbfootwear.nl streeft ernaar om online bestellingen binnen 3-5 werkdagen aan te leveren en/of te verzenden. Sommige bestellingen kunnen iets langer duren. U kunt altijd met ons bellen om de actuele levertijd op te vragen. Klantenservice: Tel.+31 (0)186 769 061.

Heeft u een spoedbestelling, neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden van een spoedlevering te bespreken.


Gemaakt met   door Schot Marketing & Communicatie