loading spinner

Algemene voorwaarden

 

Klachten of Meningsverschillen?

Wij doen ons best voor u. Bij iedere order weer. Mocht u toch een klacht hebben over onze producten, onze processen, onze orderafhandeling of iets anders? Dan horen wij dat graag van u, want wij zien iedere klacht als een kans om nog verder te verbeteren. Als u ons op de hoogte stelt van uw klacht via e-mail, chatbericht, telefonisch of andere wijze, dan zullen wij voor een passende oplossing zorgen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij u de ontvangst hiervan bevestigen. Wij streven er naar binnen 14 dagen op uw klacht inhoudelijk te reageren.

 

Disclaimer

Gebruik van enige informatie die verkregen is middels deze website, gebeurt voor risico van de gebruiker. Natuurlijk proberen wij u op onze website www.dbfootwear.nl volledige en juiste content te bieden, echter kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.

dbfoorwear.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke ontstaan is uit het bezoeken van deze website of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content. Dbfoorwear.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid en/of aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en beschikbaarheid voor en van sites of bronnen, welke middels verwijzingen of hyperlinks die buiten het domein van www.dbfootwear.nl staan, is verkregen. Dbfootwear.nl geeft geen enkele garantie noch aanvaardt enigerlei aansprakelijkheid voor inhoud, data, advies, verklaringen, prijzen, producten of ander materiaal op sites of bronnen die buiten de verantwoordelijkheid van www.dbfootwear.nl vallen.

 

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

 

Privacy policy

www.dbfootwear.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat verkregen persoonlijke informatie te allen tijde vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden, tenzij anders overeengekomen, uitsluitend gebruikt voor een optimaal procesverloop van uw bestelling. Uw persoonlijke gegevens worden nimmer aan derden beschikbaar gesteld of verhandeld, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren dan wel afhandelen van uw bestelling.

Onze werknemers en onze partners zijn verplicht zich aan onze privacy policy te confirmeren en te houden.

 

Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

www.dbfootwear.nl gebruikt uw gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

  • Uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens hebben wij nodig om uw bestelling af te handelen en u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. 
  • Om u het shoppen op de site van dbworkwear.nl zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • www.dbfootwear.nl gebruikt uw gegevens, uitsluitend met uw toestemming, om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Indien u hier géén prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen op db@dbworkwear.nl.
  • Als u er voor kiest een account aan te maken, dan bewaren wij uw gegevens op een beveiligde Secure Server. De informatie die we opslaan zijn uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, aflever- en betaalgegevens. U hoeft deze gegevens bij een volgende bestelling niet nogmaals in te geven.

Om uw gegevens te beschermen, worden deze bewaard binnen een Secure Socket Layer. Onze website is daarom voorzien van een SSL-certificaat. Indien u vragen heeft en/of nadere informatie wenst ten aanzien van de privacy policy van www.dbfootwear.nl, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar db@dbworkwear.nl. 


Gemaakt met   door Schot Marketing & Communicatie