loading spinner

Retouren

U heeft het recht een besteld product, zonder nadere toelichting, binnen 14 dagen aan ons retour te sturen. Het product, als ook de verpakking, dient in een onbeschadigde en de oorspronkelijke staat te verkeren. Indien vooraf betaald, zal uw rekening binnen 14 dagen gecrediteerd worden. Bij het retourzenden dient u te allen tijde een omdoos te gebruiken en retourformulier bij de zending te voegen. Dit retourformulier kunt u op onze website downloaden. Wilt u ná het verstrijken van het bedenktermijn uw bestelling retourneren, dient vooraf contact met ons op te nemen. Eerst na wederzijdse overeenstemming kunt u uw bestelling retourneren en wordt uw rekening gecrediteerd.

Bestelartikelen, zijnde artikelen welke speciaal voor u besteld of geproduceerd zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Is er sprake van een productiefout of andersoortig mankement, dan zullen wij uw klacht als garantie-aanspraak in behandeling nemen.

Wilt u verzekerd zijn dat uw retourzending bij ons aankomt? Verzend dan aangetekend. Bij manco-zendingen zonder bewijs van aangetekende zending, wordt uw reclamatie niet in behandeling genomen. Uw retourzending dienen te allen tijde franco bij ons te worden aangeleverd. Retourzendingen welke onder rembours bij ons wordt aangeboden, zullen wij deze niet in ontvangst nemen.

 

 

Retouren kunt u sturen naar: 

DB FootWear

Voltastraat 11

3281NG Numansdorp

Nederland

 


Gemaakt met   door Schot Marketing & Communicatie